понедељак, 22. фебруар 2010.


Novosti: Šta političari "kriju" u kabinetu

Mrkonjić naređao fotografije: Sloba, Tadić, Cvetković, Putin, Berluskoni... Kod Vuka Jeremića, kraj supruge Nataše sa slike se smeše predsednik i premijer. Zašto Lajić čuva žuti šlem.


Cvetković drži, pred državne zastave,i veliku mapu Srbije. Da to, pak, nije mapa Velike Srbije?
Slavica Đukić-Dejanović u kabinetu ne drži cipele pošto ima gajbu veće kvadrature, pa mogu sve tamo da stanu.
Koja slika je najistaknutija u Dačićevom kabinetu? Slika Krcuna, kao idola, ili slika ministara od posle 5. oktobra, koji su trebali, a nisu mu navukli bukagije i opremili na robiju?
Zašto Šutanovac nema simbol PEACE na zidu, kao simbol državne politike i trenutne vojne doktrine? Da li je tu u pitanju nedoslednost ministrova, pritajena ratnohuškačka delatnost ili nešto drugo?
Kabinet Vuka Jeremića je ukrašen sa slikama predsednika i premijera države. Da se čovek zapita, koji moj će mu dve slike Borisa Tadića?
Mrkonjiću, zašto nemaš sliku Velje Ilića na zidu?! I zašto je Berluskoni bitniji od Lukašenka? I koji moj kurac traži to žabarsko govedo kod tebe na zidu, poserem mu se po sred San Sira i nabijem mu Maldinija na penis, kad je opšte poznato da njegov tim jebe narod uzduž i popreko na kladionici?
Zašto Žarko Obradović nema bukvar pri ruci, valj'o bi mu. I mogao je bar blato da skine sa opanaka, kad ih je već stavljao na sto. U stvari, šta ima da traže iznošeni opanci na stolu, na sred ministarskog kabineta? Samo šire smrad.
Da li je Snežane Samardžić-Marković uramila fudbalsku loptu i kako je uspela to da uradi? Ako je to tačno, onda bi trebalo da se premesti na mesto ministra nauke, umesto Božidara Đelića koji u kabinetu, umesto slike Mikija Mausa, drži sliku Nikole Pašića. Zašto to - jebemliga.
Oliver Dulić ima tenisku loptu sa potpisom Đokovića. Valjda se ministar ne prima na Anu i Jelenu.
Dinkiću visi slika bika. Govedo valjda još nije naslikano. Mada bi trebao neki slikar da odradi taj portret.
Čedomir Jovanović ne drži sliku Ratka Mladića u kabinetu. Neverovatno!
Zamenik predsednika SRS drži Šekijevu sliku, normalno. Bilo bi dobro da pored Šekijeve slike okači sliku Vesne Vukelić Vendi, da upotpuni ugođaj.
Rasim Ljaić bi trebao da navuče i neku gvožđuriju u kabinet, da stavi neku armaturu pored stola. Da ima neprijatelja stalno na oku.

Нема коментара:

Постави коментар