четвртак, 18. фебруар 2010.

Свобода для Роман !



KUME, HOĆEMO U PLJAČKU PRE SVADBE?

Dvadesetdvogodišnji Roman G. iz Saratova u Rusiji odlučio je da samo par sati pre svoje svadbe opljačka jednu prodavnicu, kako bi imao više novca za slavlje.U tome mu je pomogao kum, ali ih je policija pronašla i uhapsila pola sata kasnije.

Zahtevamo slobodu, tražimo pravdu!
Jednog običanog jutra Roman se probudio, mamuran naravno. I toga dana je bio prosečan, mamurni Rus. Sve račune za svoju svadbu već je poplaćao. Šatra je zakupljena, pevačica uknjižena, rodbina je već primila pozivnice, ostalo je još samo da se kupi alkohol. Kako je prethodnih dana, represivnim merama vlasti (nazvanih Borba protiv alkoholizma) Vodka poskupela za neverovatnih 1oo procenata, mladom Romanu ostalo je da bira - pijana rodbina ili medeni mesec. Situacija je vrlo jednostavna. Roman je shvatio da se jednom ženi (prvi put) i kao sav normalan svet, šćeo i jare i pare. Još kada mu je stigao SMS od prijatelj Kirila koji je glasio :
" Alanija - Šinik 2, namešteno" nije više bilo dileme. Igralo se zaostalo vreme u Vladikavkazu, kada je štoper Šinjika Milan Vještica iz obesti, razočaran svojim bednim životom, mlatnuo protivničkog napadača u glavu, i to - u svom šesnaestercu pri rezultatu 0:1 za Šinjik!!! Nakon neuspele diverzije penala, Romanu je ostalo samo jedno - da kupi konopac i da se obesi... I taman dok se spremao da šutne stolicu pojavio se KUM, a ostatak znate...

Apelujemo na vlas` u Rusiji da oslobodi našeg napaćenog brata, promeni svoju politiku prema alkoholu i protera iz zemlje Milana Vješticu.

Romane izdrži, pored ovakvog kumare i zatvor je pičkin dim!


1 коментар: