среда, 17. фебруар 2010.

Vječnaja Tutankamjat



Tutankamon verovatno umro od malarije i koštanog oboljenja

Legendarni mladi faraon Tutankamon najverovatnije je umro od posledica malarije u kombinaciji sa koštanim oboljenjem, navodi se u istraživanju koje će sutra biti objavljeno u SAD

Zvuči neverovatno, al’ pre 3334 godine crk’o je faraon Tutankamon. Dobri ljudi i nadasve odlični robovi okovaše ga tada u zavoje i potopiše u naftalin. Napraviše žurku i baciše njegovo usmrđelo telo pokraj majke, u šupu grobnice. Godine su prolazile, vanzemaljci su upregli robove da prave druge piramide, i sećanje na faraona je bledelo iz dana u dan. Tek bi poneki guslar zalelekao „nema više Tuta mog, faraona jedinog...“ Dolaskom na vlas’, najpoznatijeg afričkog pankera, Muhameda Mubaraka guslari su bili skrajnuti sa main-stream-a. Tako su bačili gusle i sreću potražili u prodavanju papirusa, traženju nafte, azila za Francusku...neki su se bacili i u kriminal, prodavali telo, postajali kamilokradice. Beda k’o krpljen kurton – ukratko rečeno. I onda su jednog dana, nakon preko 3000 godina ležanja u grobu, nafti, čemugod, došle neke avetinje, otkopale Tutu, da bi vama rekle da ga je uj’o komarac. I FARAONE JEDU KOMARCI, to smo vam i mi mogli reći, bez da čeprkamo po groblju k’o Bole i Pajko u hitu „Vampiri su među nama“.


1 коментар:

  1. Jebo ga ti, kad čovek razmisli, logičnije bi bilo
    da faraon umre od tripera ili kakvog već veneričnog oboljenja, polne bolesti, itd. Ovo deluje kao da je neki seronja u pitanju a ne faraon. Ujeo ga komarac pa odapeo. Dobro nije umro od proliva. Sramota! Jak faraon, do mojega. Da nije loše uštekao onu masku ne bi niko ni znao za njega, a i bolje bi mu bilo da je dobro uštekao i da niko i ne zna za njega, ne bi ova bruka izašla na videlo. Ti Amerikanci, svuđe guraju svoj nos. Mada, možda zvuči kao teorija zavere, al' more biti da su na mestu njegove grobnice kauboji našli naftu, pa bi sada da ga etiketiraju u svom, egipatskom narodu, ida izvrše korekciju mišljenja o Tutankamonu koje ima egipatsko javno mnjenje, da učine da ga naivni Egipćani počnu mrzeti i smatrati za sisu i pedera nedostojnog da se baškari u onolikoj piramidi od onoliko kvadrata. I onda ga izbace napolje i krenu da vade naftu. Gamad je to, pa to je u stanju i mrtva čoveka načiniti beskućnikom.

    ОдговориИзбриши