понедељак, 22. фебруар 2010.

REKONSTRUKCIJA VLADE



Ljajić: Ništa od rekonstrukcije Vlade

Od rekonstrukcije Vlade Srbije i smanjenja broja ministarstava neće biti ništa, rekao je u intervjuu FoNetu ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić, napominjući da "pri ovoj pameti" tu ideju ne bi ni lansirao.



PRC! Kakav autogol milog ministra. Samom izjavom "pri ovoj pameti" anulirao je samoga sebe. Ako on neće da vrši rekonstrukciju Vlade, neko mora. Ova očigledno falusu ne valja, a pošto niko neće da se lati posla, po ko zna koji put, tu smo da pomognemo narodu, amebama, pantljičarama, žoharima i ostalim parazitima.

Stoga, krenimo redom.

PREŠJEDNIK SRBIJE:
NIKOLA ŠEĆEROSKI



Nikola Nidža Šećeroski je nepotkupljiv čovek, što je više puta dokazao i zbog čega je ispaštao nebrojano puta u životu. Human je čovek, jer je poznato da je za života sagradio bazen na svojemu imanju i da je puštao komšije da se kupaju, pri čemu nije naplaćivao ni dinar jedan. Poznata je njegova ljubav prema životinjama, imao je tri crna kera od koja su dva bila bela, i poznati su njegovi boks mečevi sa jarcem kojeg je zvao Šampion. Čovek je izmislio lek protiv infarkta, protiv svih bolesti, znači sigurno bi uveo zdravlje u narod na velika vrata. Nidža je bio i veliki vizionar, prvi je predvideo rasturanje SFRJ, uočio je i prepoznao organizovane snage koje su radile na njenom rušenju, a koje i dalje vršljaju po Srbiji, uzduž i popreko i na vreme je pisao JNA i upozoravao je na to. Njegovo umeće, strogoća, pravičnost bile bi od presudnog značaja za eliminaciju tih mračnih sila pakla i bede koje vršljaju decenijama na ovim prostorima. Nidža je vrsan poznavalac pravosudnog sistema, što svedoči nekoliko tona sudske dokumentacije koju je ostavio za sobom i da će to njegovo poznavanje srBskog (ne)pravnog sistema biti od krucijalnog značaja po njegovo reorganizovanje u pravni sistem. Bio je pristalica diktature, a kad pogledamo šta se sve radi u državi nije teško shvatiti da jedino diktatura mož da nas izvuče iz govana. I to isključivo diktatura Nikole Nidže Šećeroskog.

Da ne dužim, zahtevati od Sinoda SPC-a da vaskrsne Nidžu i da se on urgentno, državnim udarom, postavi na mesto predsednika, po mogućstvu večitog (ne doživotnog).

PREMIJER SRBIJE:

SAVA SAVANOVIĆ

Sava Savanović, ili ti sveti Sava iz Kikinde je čovek koji je, nakon molitve pred ikonama svetog Đorđa, svetog Ilije, Malog Radojica, cara Lazara i car'ce Milice koja je rezultirala pucanjem svetog Ilije na Kuću cveća, dobio pamet Josipa Broza Tita Ćopavog Zagorca. Pravedan je, uman, odlučan. Ima sve predispozicije za odgovorno mesto Premijera. Nemilosrdno se ceo život bori protiv nepravde i organizovanog kriminala. Samo to što je uspeo da zajebe institucije kao što su hitna pomoć, vatrogasna služba, komunalno govori o tome kakav je to potencijal u pitanju. Nema nam druge, sveti Sava iz Kikinde mora bit Premijer. Dogorelo je do nokata, orgezli smo u kriminal, u Srbiji vršlja sve mafija do mafije, od ministarske do golubarske mafije. Čvrsta ruka Savanović Save jedina može da raspetlja taj Gordijev čvor u koji smo se upetljali.

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA:


POLICE


Police (to je i ime i prezime). Prošlo je vreme postavljanja nestranačih ličnosti na visoke pozicije. Srbija mora da ide ispred vremena. Pravo je vreme za - svestranačku ličnost. Naš skauting je odlično odradio posao i pronašao najsvestranačkiju osobu na svetu. Put nas je odveo na Liman gde smo pronašli Police-a. Ovaj, možda i mlad, čovek poseduje sve kvalitete za odgovorno mesto kakvo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. SPS, DOS, DSS, SRS, SNS, pa opet SRS, sve su to stranke kroz koje je prošla ova persona. Nema osobe kojoj, vrišteći pod prozorom, nije savetovao za koga da glasa. Time se dokazao kao dosledan u poslu koga se prihvati, te nema sumnje da će, jednako dobro, obavljati i ovaj. Pored stranačkog posla volonterski se bavi(o) i policajstvom. Polis mora biti ministar, nema nam druge. Time bi i mladi u Srbiji, konačno, uvideli da se vredan rad i školovanje isplati i da se u karijeri trud uvek nagradi napredovanjem. Police je u svojoj biografiji naveo da pored diplome srednje milicijske škole u Sremskoj Kamenici, poseduje i vrlo retku diplomu, sa mnogo većom težinom - diplomu Dr. Milan Petrović škole u Novom Sadu.

MINISTAR ZA NAUKU I TEHNOLOŠKI RAZVOJ:

BOŠKO DRLJIĆ - GANDOR


Boško Drljić, u naučnim krugovima poznatiji pod imenom Gandor je otkrovenje čuvenog benda iz Gornjeg Milanovca - Bjesova. Život je posvetio bojkotujući materijalizam i posvetio ga nauci. Naučna i životna misija Boška Drljića bila je LOV NA ZMIJU APOKALIPSE, NIRDALU. U svom naučnom radu, lovu na Nirdalu, Gandor je koristio razna sredstva koja je lično izumeo ili su postojala od ranije, ali im je tek on dao pravu primenu: kasetofon sa kojeg je puštao muziku "Bolero" predviđenu za lov na moćnu Nirdalu, metalni predmet (tanjir, prim. aut.) istog obima kao obim Nirdalinog vrata, plehani obruč dimenzija najšire tačke Nirdalinog tela, metalna kanta sa četiri žmigavca i retrovizorom koju je stavljao na glavu da bi se zaštitio od Nirdale i da bi mogao da je uoči s leđa, dve debele daske od hrastovine koje je stavljao na telo da ne bi mogla Nirdala da se obmota oko njega i zdrobi ga, a oko dasaka je obmotan kancelarijski itison da bi se zaštitio u slučaju da Nirdala bljuje vatru, zatim specijalna sekira od železa sa drškom od metala na koji je nabačena gumena rebrasta, bobičasta drška koja ne može da isklizne iz ruke i koja je u stanju da ubije Nirdalu, kao i IC - dvogled za osmatranje Nirdale po noći. Zbog svog doprinosa nauci i čovečanstvu, zbog njegovog nesebičnog žrtvovanja radi ljudskog roda i njegove borbe sa Nirdalom, čovek mora biti takođe vasksnut od strane Sinoda SPC, poput Nikole Nidže Šećeroskog, i mora mu se dodeliti resorno ministarstvo nauke.

MINISTAR EKONOMIJE I REGIONALNOG RAZVOJA:


ČEDOMIR JOVANOVIĆ

Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno-Demokratske partije, je čovek koji je tek nakon 5. oktobra i njegovog ulaska u vladu (kojom magijom, ne zna se) uspeo da završi fakultet, postane neki kurčev politički faktor i da stvori sebi veliko bogatstvo. Kako - ne zna se (zna se, ali je zabranjeno pričati o lopužarenjima, pljačkanjima, krađama, otimačinama, kriminalnim radnjama političara u Srbiji). Od svog nerada stvorio je milione. Pošto se u Srbiji ništa ne radi, potreban je čovek na mestu ministra ekonomije koji zna kako da se ne radi ništa, a da se zarađuju pare. Stoga Čedomir poseduje sve kvalitete za mesto ministra ekonomije. Zarad razvoja regiona spreman je, pored para, da primi i falus slona kapitalca.

MINISTAR SPOLJNJIH POSLOVA:

MARJAN RISTIČEVIĆ


Marjan Rističević, prešjednik Narodne seljačke stranke. Dugo se vagalo koga postaviti na ovu funkciju. Evropa je odbila naš predlog da to bude neko mrtav i neoživljen. To smo hteli da učinimo jer su nas raznorazni štakori predstavljajući u svetu doveli na rub propasti. Evropa to nije dozvolila, te smo na to mesto postavili čuvenog kafanskog ratnika - Marjana. Osoba koja ne zna kad je bila francuska revolucija i ne zna njena načela, ne govori strane jezike, nije kulturan, ne zna ko je Najdžel Kenedi, govori konkretno i direktno, bez uvijanja i političkog proseravanja. Zbog sklonosti ka alkoholu, ova persona verovatno će često vreme za sastanke provoditi u kojekakvim belosvetskim birtijama, te kao takav neće stići ni da nas ocrni koliko bi mogao. To su razlozi zbog čega mora biti ministar inostranih poslova.


MINISTAR ODBRANE:



NEMANJA VIDIĆ

Nemanja Vidić, idealno je rešenja za Ministra odbrane. Engleski mediji laprdaju da je Vidiću odzvonilo u Mančesteru, te se ovom čoveku mora naći neki posao kako bi se odužili za partije u nacionalnom dresu. Hrabrost je dokazao još na ulicama rodnog Užica tokom 90-ih, tokom obračuna uličnih bandi, a kasnije i tamo gde je najteže - na terenima Premijer lige. Tvrdoglavost, još jednu bitnu osobinu za ovu poziciju, dokazao je ultimatumom FSS u aferi "Kežman", iz koje je izašao kao pobednik. Iz nedelje u nedelju (sa pokojom sredom) redovno maltretira, zavrće uši i vuče za nos belosvetske protuve sa višemilionskim kontom na računu. Pre Engleske ostavio je neverovatan trag i u Rusiji, tako da je i sa strateške strane idealan za ovu poziciju. Konačno ćemo dobiti čoveka koji će moći da ode na oba fronta i pogleda u oči i jedne i druge. Prosto neverovatno. Čak nas neće maltretirati ni da uđemo u mirovnu organizaciju NATO pakt. Voimjaoca, pa ovo je idealno rešenje.

MINISTAR FINANSIJA:

MILKO SAVANOVIĆ


Milko Savanović, brat od premijera. Ovde su radile rodbinske veze al` mi to ne krijemo. Dokazano je da zna kolika bi bila zarada njegovog brata da je tužio komunalno, zna koliko je 30 puta 500, što govori o njegovim besprekornim kvalifikacijama za to radno mesto. Ova država ionako kuburi s finansijama, a Milko to najbolje zna.


MINISTAR PRAVDE:


MIROSLAV RADOMAN

Miroslav Radoman, najpoznatiji sudija sela Lovćenac. Sudio je preko 100 utakmica prve kriminal lige, i jasna su mu pravila igre. Iza sebe ima i 11 "večitih derbija" gde je naizmenično krao, kako jednu, tako i drugu stranu. Tokom karijere naučio je da živi sa uvredama, te će mu posao u ministarstvu Krivde biti potaman. Trenutno se bavi kupovinom nekih firmi, tako da je upoznao i privredni kriminal (mada zli jezici tvrde da je i učestvovao u istom). Osoba bez pardona, spremna da podnese da ga i rođena majka nazove jajarom idealna je za ovaj posao.

MINISTAR POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE:


PIČJI GRIP

Pičji Grip.Ministar poljoprivrede će biti seljak poznat po glavnoj ulozi u legendarnom klipu "Pičiji grip", koji prodaje piliće na pijaci Živinarnik u Šapcu, a rodom je iz Pocerine, iz Sinoševića ili nekog sela u okolini Sinoševića. Čovek je najbolje upućen u stanje na selu i poljoprivredi, stočarstvu, zemljoradnji itd... Svoju stručnost stavlja ispred dnevnopolitičkih sitnih interesa, zna da proceni da je ptičiji grip vešta manipulacija ljudi koji ne žele jako selo i poljoprivredu, misli svojom glavom, ima uvid u tržište cena namirnica i lično učestvuje u formiranju istih, poseduje dugogodišnje iskustvo potrebno za ovo radno mesto i zbog toga će da bude ministar poljoprivrede.


MINISTAR RUDARSTVA I ENERGETIKE:


ALIJA SIROTANOVIĆ

Alija Sirotanović, kopač uglja u rudniku uglja (jok, kopač uglja u rudniku zlata), udarnik, pregaoc, čovek koji je od Tita mogao da traži najnovijeg pezejca, direkt uvezenog iz Poljske, ali ne, on je tražio veću lopatu, pošten, vredan, radan, stručan. Nova, veća lopata, koja je napravljena na zahtev druga Alije se zove "Sirotanovićevka" (zbog čega mu verovatno današnji radnik koji se njome služi jebe i oca i majku i sve živo i mrtvo). Taj je sam mogao da proizvede toliko uglja da zagreje trećinu Antarktika. Sa njim na čelu ministarstva rudarstva i energetike boleo bi nas stojko sve i da Rusi zavrnu gas u narednih pola veka.


MINISTAR ZA INFRASTUKTURU:

ŠUNTAVILO

Šuntavilo. Ministar za infrastrukturu biće čovek koji je bio organizator skupa koji je imao za cilj da čuva most napravljen od prirodnog drveta i prirodne ruke i koji spaja Majur sa kolonijom Đurđevo brdo, za vreme NATO agresije, jer je on, sa svojim timom stručnjaka, u stanju da ga izgradi za tri sata i jer ima takve mogućnosti.To je čovek od inicijative, kad treba tu je da pomogne državi, ima hrabrosti da kaže Klintonu da je prvi po šuntavilu, i to su, pored stručnosti, moralne karakteristike koje poseduje budući ministar, zbog čega neće biti mnogo polemike zbog čega se on nalazi na tom položaju. A sve i da bude polemike, slabo će to pomoći, ministarsko mesto za ovog stručnjaka je zacementirano.


MINISTAR TRGOVINE I USLUGA:



DARKO ŠARIĆ

Darko Šarić, biznismen iz Pljevalja. Kontra politikom na mesto ministra trgovine postavićemo gospodina Darka Šarića. Osoba koja se dokazala u trgovini i uslugama, ne samo kod nas nego i u svetu, mora imati mesto u budućoj Vladi RS. Plantaže u Južnoj Americi, prekookeanski brodovi, kuće, zgrade, vile i lokali u vrednosti od nekoliko milijardi, simbol su moći ovoga čoveka. U čemu je problem onda? Problem je što trenutne dahije žele da smene ovog čoveka, a hapšenjem dotičnog i njegovim "pevanjem" moralo bi da se uvede novo ministarstvo. Novo Ministarstvo za zatvore bavilo bi se izgradnjom zatvora u svakoj mogućoj vukojebini ove napaćene zemlje, jer bi trebalo zatvoriti oko 101% političara koji su u vezi sa dotičnim. Kako to nama ne bi išlo na ruku (pre svega zbog ministra ekonomije) prinuđeni smo da Darku Šariću dodelimo mesto ministra za trgovinu i usluge.

MINISTAR PROSVETE:


VESNA VUKELIĆ - VENDI

Vesna Vukelić, estradna umetnica, pevaljka, konceptualni umetnik, glumica, filozof, doktor za dela Fjodora Mihajloviča Dostojevskog, poznavalac srpskog jezika i književnosti, kako srpske, tako i svetske, sa širokim spektrom stranih reči i izraza i ogromnim vokabularom, golemim fondom znanja iz svetske kulture i istorije umetnosti, istančanog ukusa za lepo, bistrog uma, oštrog jezika, sa izuzetnom jasnoćom izražavanja, konkretno i direktno, bez uvijanja. Poseduje ogromne ljudske i moralne kvalitete, izvanredan dar za pisanje koje ne traći već piše, oslikavajući savremeno društvo i svakodnevicu, surovo, dajući svemu tome svoj lični pečat. Nepogrešivo ukazuje na ljude i njihova dela u savremenoj umetnosti koji ne vrede ni po pičke ladne vode, etiketirajući i time utičući na svest naroda, formirajući njegov ukus i ukazujući mu na kič, šund, sranje i dno dna kojim se svakodnevno zatrpava putem medija, koji su takođe na udaru ove intelektualne gromade, koja ima za cilj da sačuva zdrav razum, kako svoj, tako i njene publike koja je višemilionska. Lik i delo Vesne Vukelić Vendi je svetlo na kraju tunela ovog naroda urušene kulture i srhkanih moralnih normi, osoba kojoj se moraju poveriti buduće generacije koje ima za cilj da vaspitava i obrazuje, jer oni treba da čiste sranje koje ostane za nama, a Vendi je osoba čije znanje se na dolazeća pokoljenja mora preneti, jer u tome leži jedini spas ovog naroda.

MINISTAR OMLADINE I SPORTA:


KRISTIJAN GOLUBOVIĆ



Kristijan Golubović, veliki covek (preko 1,85), sportista i slikar. Koliki je borac za slobodu dokazao je u više navrata prilikom bežanja iz kojekakvih zatvora. U Nemačkoj je skokom sa 3.-4. sprata pokazao i kakve fizičke predispozicije ima za ovo ministarstvo. Dosta nam je balerina i kojekakvih nesportskih ličnosti na ovom položaju. Trenutno se bavi ultimate fightom, ali još uvek na amaterskom nivou. Kako se u skorijoj budućnosti očekuje ubacivanje oružja u ringove, cenimo da bi Kristijan mogao da napravi pravi bum u ovom sportu. Naravno, prvo treba još samo jednom, nadamo se poslednji put, da pobegne iz zatvora.A poznato je za spregu sporta i kriminala (pogotovo fudbala), koja je neraskidiva, i postojaće u Srbiji dok je sveta i veka, i baš zbog te činjenice Aleksandar Kristijan Golubović je najpodobnija ličnost za mesto ministra, kako sporta, tako i omladine. Ključna stvar, zbog koje ga postavljamo na ovo mesto, je što je tokom ovih bednih godina, iako znatno smanjen ljudski nakot iznedrio ogroman broj , ma pravu armiju kretena, koje u Kristijanu vide Boga. Nema sumnje da će ministar Kristijan godinama koje dolaze donositi glasove i glasove. Glasove momaka, i bogumi i devojaka, obučenih u najnovije modele Air-Max patika u bojama koje svet nije video.

MINISTAR ZDRAVLJA:
DUŠAN POČEK


Dušan Poček. Hipohondar koji je, snimajući serije "Bolji život" i "Srećni ljudi", postao ekspert za zdravstvo, vucarajući se po kojekakvim ambulantama i bolnicama, upoznao zdravstvo, farmaceutsku industriju, medicinu i ta znanja drži u malom prstu, plućima, jetri, svuda. Nadasve razume pacijente, zna šta im odgovara, šta im treba, koje ih muke muče pa ćemo tako sa njim dobiti čoveka koji je već upućen u stanje u kojem se nalazi naše zdravstvo i koji već zna šta treba preduzeti da bi isto stalo na noge. Zbog svog zdravlja teško da će ići od vrata do vrata i pretiti ljudima masovnom vakcinacijom.

MINISTAR ZA TELEKOMUNIKACIJE, INFORMACIONO DRUŠTVO I SAOBRAĆAJ:


NENAD ČANAK

Nenad Čanak. Princ od Novog Sada svakako je pravi čovek za ovu poziciju. Redovno će informisati društvo o najsvežijim pikanterijama iz života kolega. Čovek od koga će se najbrže moći saznati, koji ministar je čiju babu nagnao, ko je završio koji fakultet, ko je magistar,a ko doktor. Ko je trenutni dečko Jelene Karleuše, koju gitaru je najbolje kupiti, gde su najpovoljnije kuravele, koja marihuana je najbolja, kako se boriti protiv legalizacije kuća iz nelegalne kuće..samo su neka od pitanja na koja će Neša uvek imati odgovor. U saobraćaju je već krenuo da rešava snežni kuršlus trijumfalno projahavši kroz Novi Sad na motornim sankama, prilikom izglašavanja Statuta. A kako je i sam nastradao u saobraćajnoj nesreći , jahajući motor, najbolje zna koliko je bitna bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

MINISTAR RADA I SOCIJALNE POLITIKE:

DR.MR.


Veliki Dr. Mr. Ispunjava sve uslove da bude ministar, jer kao i današnji ministri, nigde nije radio, a za razliku od njih, arhiduduka, on je veliki dr. mr.

MINISTAR ŽIVOTNE SREDINE I PROSTORNOG PLANIRANJA:

RAJKO ĐURIĆ

Rajko Đurić. Mladi Afganistanac (po korenima) može imati mesta u svakom ministarstvu. Stvar je vrlo jednostavno. Neko k`o tvrdi da Romi ne mogu da obole od AIDS-a, Tuberkuloze, Hepatitisa, i takvih opasnih bolesti, a pritom ima papir da je normalan, mora imati mesto u Vladi. Ova država je onemoćala, te nam stoga trebaju isključivo zdavi ljudi, a kako se ovaj zli Svinjski grip navrzo na Srbiju pravo je vreme da se rasporede Romi po celoj Srbiji i da budu nacionalni štit od ove zle bolesti. Pošto je romska populacija nadaleko poznatao po urbanističkom uređenju i prostornom planiranju svojih naselja, kao i po održavanju higijene u njima, visoke ekološke svesti i čuvanje životne sreditne, logično bi bilo da najobrazovaniji među njima prihvati posao ministra za životnu sredinu i prostorno planiranje,


MINISTAR KULTURE:

RADOMIR BELAĆEVIĆ


Radomir Belaćević je velikan srpske kulture 21. veka, čovek za koga niko ne može reći da je plagijator, kompilator, da je direktno krao od drugih, da je glavni krivac za ovu krizu avangarde, šta više, on je avangardu lično izvukao iz krize. Poznati i priznati pisac, scenarista, reditelj, glumac, producent, pronalazač itd., u mladosti je igrao fudbal i voleo je šah, a bio je i veliki jebač i šmeker. Tvorac je tri poznata filma, možda i najbolja filmska ostvarenja u istoriji, na ovim prostorima: Konobarica, Tatin sin i Dečak iz Junkovca. Napisao je trideset i pet knjiga ("Ne pušim više", "Seks i droga", "Socijalizam i promašaji", "Izumiranje nacije","Ustajem iz groba","Ukleto porodilište", "Navodila ubistva", "Komšija veži kerove", "U Poljskoj za dolar", koja je prevedena na nemački i izdata u Nemačkoj, i mnoge druge), kao i priručnike "Autoelektrika za početnike" i "Elektrotehnika".

MINISTAR ZA NACIONALNI I INVESTICIONI PLAN:

JEZDIMIR VASILJEVIĆ


Jezdimir Vasiljević, zvani Gazda Jezda je provereni čovek u oblasti bankarstva i investicija. Onakav plan kakav je on sa svojim ortacima napravio onomad, devedesetih godina, malo ko može da realizuje.

MINISTAR ZA DIJASPORU:

MILORAD "ROD" BLAGOJEVIĆ

Milorad Rod Blagojević je američki senator, Srbin po poreklu. Iako je promenio ime, krstio se u Vatikanu, postao neko mudo američko, to je ipak čistokrvan Srbin, što dokazuje njegovo `apšenje, njegovo lopužarenje, njegova briga o rodbini u Srbiji kojima je slao čestitku u kojoj se nalazio jedan dolar, kao pomoć da ne skapaju od gladi. Svi ovi podaci kazuju o tome da je u pitanju tipičan srpski gastarbajter kojeg ni rođena majka pred gostima ne može da voli. A pošto je već tipičan Srbin, uspešan, poznat, priznat, sa dugim stažom boravka u Americi, na bitnim funkcijama, a uz to ga za Srbe i Srbiju boli tuki, red bi bio da se on metne na mesto ministra za dijasporu.


MINISTAR VERA:

RATIBOR TRIVUNAC

Ratibor Trivunac, buržuj, anarhista, levičar, sin milionera, poštovalac lika i dela Boška Buhe. U slobodno vreme bori se za prava obespravljenih, za prava radnika, studenata, seljaka, sirotinje, paradirajući, protestvujući i uzvikivajući parole, žestoko, bodro i udarnički, vodeći borbu do poslednje kapi krvi, a priča se da borbu za prava radnika planira da prenese sa filozofskog fakulteta i u svoju familiju. Naročito se bavi problemima crkve i religije, koristeći svaku priliku da popljune, da se popiša i posere na sve u vezi sa tim. Pod lažnom optužbom za organizovanje bombaškog (preciznije, koktelskog) napada na ambasadu bratske nam Grčke države, proveo je nekoliko meseci u CZ-u. Nakon njegovog izlaska, Srbija je saznala kakvo je stanje u tom zatvoru, šta se tamo sve radi i kakav tretman imaju zatvorenici od strane čuvara. Zbog poštovanja koje ima u intelektualnom krugu dvojke, nakon njegovog boravka u zatvoru mediji i razne NVO organizacije nisu organizovale akciju VAZELIN ZA TRIVUNCA, što jasno govori da je reč o ispravnom, moralnom, časnom i poštenom čoveku, za razliku od Uroša Mišića. Zbog svog intelektualnog, političkog, disidentskog rada, odlučeno je da mu se dodeli mesto u vladi, i to mesto ministra vera, zbog već više puta dokazane njegove opsesije religijom, crkvom i sveštenim licima.



MINISTAR ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA:

GORAN DAVIDOVIĆ

Goran Davidović, kako ga mnogi zovu Firer, poznat je javnosti od onomad, od kad je sa svojim prijateljima iz Nacionalnog Stroja upao na tribinu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Tom prilikom su kod uhapšenih članova Nacionalnog Stroja pronađeni brojni predmeti koji simbolizuju nacional-socijalizam, fašizam i ostalih ideologija ekstremne desnice (klerofašizam, fašizoklerizam, klerikalizam, kamikamizam, radikalizam, šešeljizam, pinočeizam itd.), rak rane i najveće pretnje savremenog, modernog, demokratskog društva. Posle svih tih zajebancija, sukoba na nekakvom maršu u Novom Sadu sa neistomišljenicima, osniva partiju, ili šta već, pod imenom Novi Srpski Program, i odlazi u Italiju da na licu mesta proučava sistem funkcionisanja Evropske Unije. Mada je to mogao i u Bugarskoj da radi, bliže je. Elem, zbog svog rada, dobio je mesto u Vladi koje je najprimerenije za čoveka takvog kalibra, takvih shvatanja i sa takvim političkim ciljevima, kao što je Goran Davidović ..... Firer.


MINISTAR ZA KOSOVO I METOHIJU:

RIZA HALJIMI

Riza Haljimi, predsednik partije za demokratsko delovanje, mora da se nađe na ovom mestu. Mnogi će se zapitati, zašto jedan Albanac da bude na ovakvom mestu, ali situacija je vrlo jednostavna. Kako se trenutni ministar proslavio jureći Srbe sa svojim kabadahijama pištoljima i bejzbol palicama, cenimo da će napaćenom narodu biti lakše da na čelu bulumente koja ih teroriše bude Šiptar,a ne Srbin. Administrativni prelazi neće biti otvoreni, kao što nisu ni sada.

VAŽNO! Ministarstva za državnu i lokalnu samopravu, kao i ministarstvo bez portfelja, su ukinuta da nas svet više ne zajebava da imamo više ministarstava od Kine. Sad imamo isti broj.


P.S JOŠ VAŽNIJE!!!
UVODI SE OPET MINISTARSTVO BEZ PORTFELJA. IZGLEDA DA JE ČINJENICA DA JE NAS MNOGO MANJE OD KINEZA, ALI IPAK IMAMO VIŠE STRUČNIJIH LJUDI (MALO NAS JE AL' SMO GOVNA)

MINISTARSTVO BEZ PORTFELJA:
ILIJA GRAHOVAC

Ovo mesto se dodeljuje Iliji Grahovcu, poznatijem kao Zmaj od Šipova, i ono ima za cilj, pored toga što simbolizuje borbu za ujedinjenjem Republike Srbije i Republike Srpske, da postavi jednu osobu koja neće biti tu zato što je on neki čmelja koji ne vredi ničemu, ništa ne zna, pa ajde bar negde da ga turimo. Ne, na ovo mesto postavljamo Zmaja od Šipova isključivo zbog njegovih kvaliteta na raznim poljima životne delatnosti. Jebe k'o lud, odličan je govornik, sportista, koridu je na ovim prostorima popularisao do neverovatnosti, junak je, veliki autoritet, zemljoposednik, robovlasnik... Za sve ga Bog stvorio, zato dobija ministarstvo bez portfelja, da ima slobodu da reaguje po potrebi, po nahođenju i gde najviše zagusti da pritekne u pomoć.

2 коментара:

  1. Nastao problem, Sava iz Kikinde i Nikola Šećeroski zahtevaju da se Čeda i Čanak nataknu na kolac, Šarić ne dozvoljava to jer su mu najbolje mušterije, Radomir Belaćević već nasrn'o da nagna Vendi a Boško Drljić tvrdi da je Truvunac Nirdala u ljudskom telu. Davidović i Riza su se odma zgotivili, a Ilija Gragovac se potukao sa Belaćevićem oko Vendi. Mada, srediće se to nekako.

    ОдговориИзбриши